2016-03-17 - Krook & Tjäder fortsätter växa - öppnar nytt kontor i Uppsala

Krook & Tjäder startar nu ett nytt arkitektkontor mitt i Uppsala centrum tillsammans med fem nya och lokalt förankrade medarbetare.

– Vi ser att det finns utrymme för ett fräscht gäng som jobbar på Krook & Tjäders sätt: nära kunden, där vi förstår och bevakar deras affär. Vi tror att många kan uppleva ett litet nytt kontor med ett stort, starkt bolag i ryggen som ett spännande nytillskott, säger Krook & Tjäders vd Mats Bergstrand.

I starten kommer en mix av erfarna arkitekter, inredare och byggnadsingenjörer finnas på kontoret.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande, och det kommer att bli väldigt bra, säger Mats Bergstrand.

Krook & Tjäders arbetssätt är att ha direktdialog mellan kunden och den som faktiskt gör jobbet utan mellanliggande led av chefer där man tappar såväl information som timmar. Så kommer även kontoret i Uppsala att arbeta.

Uppsala är en region med stark tillväxt - år 2030 väntas stadens folkmängd ha passerat 250 000 människor som behöver bostäder, arbetsplatser och service.

– Uppsala är en av de större marknaderna i Sverige och det är viktigt att vi finns på plats även här, säger Mats Bergstrand.

Sedan tidigare finns Krook & Tjäder med 140 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Borås, Halmstad och Malmö. Kontoret har det stora företagets resurser, kompetenser och specialister samtidigt som man kan presentera det lilla företagets lokala förankring och engagemang. Och redan nu planerar Krook & Tjäder att växa och fortsätta rekrytera i Uppsala.

– Vi hoppas bli det självklara valet i såväl små som stora projekt i regionen, säger Mats Bergstrand.

Kontoret kommer ligga centralt i staden med adressen Kungsängsgatan 5 A.

Kontakt Katrine Alex tf 018-14 04 50 (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)